Παγκτήτιος Ένωσις Δίπλα στους Σεισμόπληκτους της Κρήτης

0

Η Παγκρήτιος Ένωσις, που όπως πάντα πρωτοπορεί, ανέλαβε πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους συμπατριώτες μας που δοκιμάζονται από τους σεισμούς στο Αρκαλοχώρι. Η διαδικασία εξελίχθηκε με επιτυχία.

   Έλαβαν μέρος αρκετοί συμπατριώτες μας, φίλοι μας και φορείς, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν μεγάλες ποσότητες χρήσιμων εφοδίων για τους σεισμόπληκτους.

Συνολικά συγκεντρώθηκαν πάνω από 12 παλέτες σε ένα μεγάλο φορτηγό που μεταφέρθηκαν στην Κρήτη στις 2 Νοεμβρίου του 2021.

Οι τοπικοί παράγοντες, μας εδέχθηκαν με ενθουσιασμό. Περιφέρεια, Δήμος και Μητρόπολη ήταν παρόντες σε όλες τις διαδικασίες παραλαβής και μας ευχαρίστησαν όλοι για την μεγάλη προσφορά μας.

Βρεθήκαμε στα εγκαίνια εγκατάστασης των οικίσκων που στεγάζουν τους άστεγους κατοίκους και ο Πρόεδρος Γιώργος Μαριδάκης έκανε δηλώσεις σε διακαναλική σύνδεση στα ΜΜΕ της Κρήτης.

Ευχαριστούμε όλους τους Συλλόγους και φορείς που συμμετείχαν σε αυτήν την προσπάθεια, καθώς και τους απλούς πολίτες που μας συγκίνησαν με τη διάθεσή τους να βοηθήσουν τους δοκιμαζόμενους από τους σεισμούς συμπατριώτες μας.

Το Δ.Σ.