11.3 C
Crete
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ελάχιστες οι ακυρώσεις στις κρουαζιέρες Ρεκόρ αφίξεων στο Λιμάνι του Ηρακλείου

Πρέπει να διαβάσετε

Στατιστικά Covid-19

Ο καιρός

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ», η Περιφέρεια Αττικής, και ο Δήμος Πειραιά συνδιοργανώνουν διπλή εκδήλωση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ», η Περιφέρεια Αττικής, και ο Δήμος Πειραιά συνδιοργανώνουν διπλή εκδήλωση για τα 143 χρόνια από την ίδρυση της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ», αναφορά...

Αισιόδοξος ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν θα επηρεάσει τις αυξημένες αφίξεις των κρουαζιερόπλοιων στο Λιμάνι του Ηρακλείου για το 2022 εμφανίσθηκε μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και την εκπομπή της Μαρίας Ορφανάκη, ο Πρόεδρος του ΟΛΗ Γιάννης Βαρδαβάς.

 

“Φέτος ξεκινάμε νωρίς, καθώς το πρώτο κρουαζιερόπλοιο που θα προσεγγίσει το Λιμάνι του Ηρακλείου αναμένεται στις 15 Μαρτίου, ενώ την Κυριακή 3 Απριλίου ξεκινάει η πρώτη κρουαζιέρα για φέτος με home port το Ηράκλειο.”, ανέφερε ο κος Βαρδαβάς.

 

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΟΛΗ “μέχρι αυτή την ώρα οι ακυρώσεις είναι ελάχιστες, ενώ αναμένονται στο Ηράκλειο 240 κρουαζιερόπλοια με 240 χιλιάδες επιβάτες , αριθμός ρεκόρ αν σκεφτείτε ότι το 2019 – που ήταν η καλύτερη μέχρι σήμερα χρονιά από τουριστικής άποψης – στο λιμάνι μας αφίχθησαν 204”.

 

“Η κρίση στην Ουκρανία φαίνεται ότι δεν θα επηρεάσει την κρουαζιέρα στην Κρήτη, καθώς οι επιβάτες που επιλέγουν αυτό το είδος τουρισμού είναι κυρίως Γερμανοί, Ιταλοί, Γάλλοι, Νορβηγοί, Ελβετοί και Αστριακοί. Ωστόσο παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην Ουκρανία με την ευχή η κρίση να σταματήσει άμεσα”, κατέληξε ο κος Βαρδαβάς.

Περισσότερα νέα

Παρόμοια Άρθρα

- Advertisement -spot_img

Διαφημιστείτε εδώ

- Advertisement -spot_img

Αρθρογράφος

Τελευταία Άρθρα